Huisstijlmanagment

Bij huisstijl denkt u misschien meteen aan het logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Niet heel vreemd, want dat zijn immers belangrijke onderdelen van uw huisstijl. Maar er zijn nog veel meer huisstijlelementen. En huisstijlmanagement is veel meer dan de optelsom daarvan.

Huisstijlmanagement

Huisstijlmanagement komt neer op het ontwikkelen én bewaken van een huisstijl die past bij u bedrijf of organisatie. Dat wil zeggen bij de uitstraling, gedachten, aanbod en klanten. Dan hebben we het zeker over onderdelen als het logo, de huisstijlkleuren en lettertypen. Maar ook over de toepassing daarvan op uw website, brochures, brieven,  bedrijfskleding maar ook bijvoorbeeld in  de toepassing op het interieur .

Grotere herkenbaarheid

Een huisstijl die past bij het bedrijf of organisatie en consequent wordt toegepast zorgt voor een grotere zichtbaarheid en herkenbaarheid. U onderscheidt zich ermee van de concurrentie en wekt vertrouwen bij uw (potentiële) klanten.

Jhinfo | Creative support adviseert en ondersteunt u bij het ontwerpen, verwerken en bewaken van uw huidige,  nieuwe of opgefriste huisstijl. Wij kijken samen met u graag na de mogelijkheden. Wilt u meer weten over huisstijlmanagement en de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Jeroen Hendriksen 0314-700504,