Online gevonden worden

Geen enkel bedrijf kan tegenwoordig nog zonder een goede website. Online promotie is namelijk tegenwoordig hét reclamemiddel bij uitstek. Doordat een website zo ontzettend belangrijk is geworden, worden er behoorlijke eisen aan een goede website gesteld. De SEO moet goed in orde zijn en de downtime moet tot een miniem worden beperkt. Met een perfect geregelde website of webshop heeft u een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf. Wij kunnen u daarmee helpen.

Diensten

Naast de onderstaande online diensten kunt u bij ook terecht voor Sign, Drukwerk en Reclame

Webdesign volgens de modernste technieken zoals HTML5 en CCS3. We hebben oog voor detail en zorgen voor SEO en snelle laadtijd. Uw website is hierdoor optimaal vindbaar en gebruiksvriendelijk.
Meer informatie
De ontwikkelingen gaan razendsnel, zeker in e-commerce. De huidige markt vraagt om innovatie, de concurrentie zit niet stil. Ziet u bedreigingen in e-commerce? Of ruikt u kansen?
Meer informatie
Met SEO (Search Engine optimalization) verbeteren wij de vindbaarheid van uw website door de toegankelijkheid en relevantie van de website voor zoekmachines te optimaliseren.
Meer informatie
Wilt u meer bezoekers op uw website of webshop? Zorg er dan ook voor dat u via social media goed te vinden bent. Social media in combinatie met een goede website zorgt voor de juiste combinatie.
Meer informatie
Eén van de doelen van Jhinfo is om u te ontzorgen ook in webhosting. Wij regelen de belangrijkste zaken voor u met betrekking tot uw website. Met één mailtje een nieuw mailaccount aangemaakt!
Meer informatie
Sterke seo webteksten zorgen ervoor dat u beter gevonden wordt in de zoekmachine's. Jhinfo werkt met de fantastische tekstschrijvers voor de beste vindbaarheid en beste reclame uiting!
Meer informatie
Uw online nieuwsbrief uitbesteden? Jhinfo Neemt het hele proces van creëren, opmaken tot het definitief verzenden van de Maiclhimp nieuwsbrief. Samen bepalen we de content van de nieuwsbrief.
Meer informatie
Wilt u wel bereikbaar zijn zonder direct hoge kosten te betalen? Wij maken voor u een moderne website of webwinkel naar uw wensen voor een vast bedrag per maand, dit kan al vanaf €19,95 per maand!
Meer informatie

Wil je meer informatie over de online diensten van Jhinfo?
Stuur mij een mailtje of bel of Whatsapp mij via telefoonnummer 0314-700504!