SEO Service

SEO Service van JhinfoJhinfo helpt u met SEO service om uw website beter vindbaar te maken in zoekmachines. Search engine optimization – of in het Nederlands zoekmachine optimalisatie – heeft te maken met het optimaliseren van uw website, zodat deze beter en sneller gevonden wordt met zoekmachines zoals Google. Maar hoe werkt SEO eigenlijk? En wat is de toegevoegde waarde van een geoptimaliseerde website?

Waarom SEO?

Een geoptimaliseerde website heeft aardig wat voordelen. Wanneer u investeert in zoekmachine optimalisatie, betaalt zich dat uiteindelijk terug. Uw SEO website krijgt immers een hogere positie binnen de zoekresultaten van de zoekmachine. Meer kans op nieuwe klanten dus! Daarnaast kunt u zelf uw specifieke doelgroep benaderen: door het gebruik van afzonderlijke keywords kiest u zelf waar u op gevonden wilt worden.

De werking van SEO

Een website SEO-proof maken is een vak apart. We kijken naar het gebruik van teksten en keywords, maar ook de samenhang tussen de teksten en de structuur van uw website zijn belangrijk voor zoekmachine optimalisatie. Als laatste is ook link building een goede techniek om een website hoger in zoekresultaten te krijgen: met externe backlinks bent u immers nog beter vindbaar!