Servicehosting

Eén van de doelen van Jhinfo is om u te ontzorgen. Wij regelen de belangrijkste zaken voor u met betrekking tot uw website. Dit houdt in dat wij zoveel mogelijk voor u proberen te doen.

Onze servicehosting is hier een voorbeeld van. Servicehosting is een hosting waarbij u ons altijd kan benaderen voor bijvoorbeeld het aanmaken van een extra e-mailadres. U hoeft hier zelf geen aandacht aan te besteden; wij regelen alles voor u! Het enige wat u hoeft te doen, is een mailtje naar ons te sturen met daarin uw wensen. Wij verzorgen dit vervolgens voor u.

Wij bieden deze dienst aan inclusief een SSL certificaat. Hiermee beschikt uw website over de benodigde veiligheid!

Hosting van Jhinfo is betrouwbaar en tegen een aantrekkelijk tarief. Vanaf slechts €5,-  per maand bent u verzekerd van de beste kwaliteit in hosting, Jhinfo Hosting heeft voor een bedrijfswebsite 2 standaard pakketten: Basic en Premium

Basic Pakket

Perfect voor de standaard website!
€ 5,- Per maand
  • 1 GB Webruimte
  • 20 GB Dataverkeer
  • Gratis Domeinnaam
  • Let’s Encrypt SSL Certificaat

Premium Pakket

Gewoon een perfecte keuze!
€ 10,- Per maand
  • 3 GB Webruimte
  • 50 GB Dataverkeer
  • Gratis Domeinnaam
  • Let’s Encrypt SSL Certificaat

Meer weten?

Jhinfo bied naast de standaard pakketten ook hosting op maat. Wilt u meer weten over één van onze hosting pakketten? Neem dan gerust contact op met Jeroen Hendriksen 0314-700504

Onze infrastructuur

Onze infrastructuur bestaat uit twee datacenters en twee netwerken. Wij leveren onze diensten vanuit het BIT datacenter te Ede en Evoswitch te Haarlem. De voornaamste reden dat we voor deze datacenters hebben gekozen is hun netwerk snelheid, capaciteit en kwaliteit. Daarnaast hebben beide datacenters een hoge reputatie, zijn ze op alle mogelijke fronten redundant uitgevoerd en maken ze beide gebruik van groene stroom!

BIT Datacenter

Jhinfo kiest zekerheid voor alle facetten van hosting. Zo ook de keuze voor het BIT datacenter te Ede. BIT hanteert alle officiële normen die voor een datacenter gelden, maar gaat een stap verder met brandpreventie, inbraakpreventie en spanningsbeveiliging. Het resultaat? Een infrastructuur met een voor Nederland uniek kwaliteitsniveau.