Webshop

De combinatie van online en offline marketing moet, in onze ogen, in orde zijn. Wij geloven daar heilig in omdat beide elementen elkaar zullen versterken. Mede hierdoor richten wij onze ogen niet specifiek op het ontwikkelen van alleen een webshop. Bij het ontwikkelen en ontwerpen van een webshop houden we ook de offline marketing nadrukkelijk in de gaten. Wij zijn ervan overtuigd dat u op die manier betere resultaten zult behalen.

Doelen

Het doel van een webshop is uiteraard het verkopen van uw producten of diensten. Dit is het hoofddoel, maar er komen veel subdoelen bij;

  • De bezoeker moet zo gemakkelijk mogelijk online kunnen shoppen.
  • De bezoeker moet zo snel mogelijk online kunnen shoppen.
  • De bezoeker moet terugkomen voor meerdere aankopen.
  • De bezoeker moet eventueel terugkeren in een fysieke winkel voor een andere aankoop.

Bovenstaande subdoelen nemen wij mee tijdens de ontwikkeling van de webshop. Dit zijn belangrijke doelen waarmee het hoofddoel behaald kan worden; het verbeteren van uw bedrijfsresultaten door een hogere afzet.

Onze dienstverlening

Wij kunnen een webshop voor u in Woocommerce maken. Dit is een erg geliefd platform waarop webshops ontwikkeld kunnen worden. Als u een webshop op een ander platform wilt hebben, kunnen wij u hier ook mee van dienst zijn!

U kunt te allen tijde uw wensen aan ons doorgeven. Wij gaan voor u een offerte opstellen waarin we rekening houden met uw wensen. Op basis van de offerte kunnen we het verdere traject vorm geven!