skip to Main Content

Samen met u komen wij tot een mooi eindresultaat, waarin uw huisstijl en reclame centraal staan!
Jeroen Hendriksen

Jeroen Hendriksen het gezicht achter Jhinfo

Jhinfo is een online en offline reclamebedrijf dat uitblinkt in full-service Creative Support. Zoekt u een nieuwe website? Een goed verkopende webshop? Drukwerk nodig? Een sprankelende flyer ? Of wilt u een nieuwe huisstijl om uw bedrijfsidentiteit sterker te positioneren?

Ik zorg voor een one-stop oplossing en bieden u webshops, websites en complete huisstijlen, inclusief een sprankelend logo. En dat alles voor een zeer betaalbare prijs en met een bijzonder snelle levertijd!

Ik lever samen met een team van freelancers maatwerk, mede dankzij de strategische samenwerkingen die we aan zijn gegaan met professionals in aansluitende vakgebieden. Jhinfo werkt met korte lijnen: u hebt altijd een vast contactpersoon waardoor de communicatie snel, helder en oplossingsgericht verloopt.

In 2011 is Jhinfo opgericht door Jeroen Hendriksen, expert op het gebied van online media, webmarketing, websites en grafische vormgeving. Sinds 2011 is Jhinfo enorm gegroeid: inmiddels levert Jhinfo full service creative support aan zzp’ers, ondernemers in het MKB, maar ook aan non-profit organisaties.

Wilt u meer weten over Jhinfo? Of bent u benieuwd naar mijn aanbod voor uw  onderneming? Neem dan vandaag nog contact met mij op! In een vrijblijvend gesprek laten ik u graag de mogelijkheden zien.

Back To Top