Webdesign

Webdesign volgens de modernste technieken zoals HTML5 en CCS3. We hebben oog voor detail en zorgen voor SEO en snelle laadtijd. Uw website is hierdoor optimaal vindbaar en gebruiksvriendelijk.

E-commerce

De ontwikkelingen gaan razendsnel, zeker in e-commerce. De huidige markt vraagt om innovatie, de concurrentie zit niet stil. Ziet u bedreigingen in e-commerce? Of ruikt u kansen?

SEO Service

Met SEO (Search Engine optimalization of zoekmachine optimalisatie) verbeteren wij de vindbaarheid van uw website door de toegankelijkheid en relevantie van de website voor zoekmachines te optimaliseren.

Social Media

Wilt u meer bezoekers op uw website? Zorg er dan ook voor dat u via social media te vinden bent. Social media in combinatie met een goede website zorgt voor de juiste combinatie.

Websitebeheer

U heeft een eigen website en wilt graag snel en makkelijk wijzigingen hierop kunnen aanbrengen. Dat kan! Wij nemen de werkzaamheden van u over en passen snel content aan.

Webteksten

Sterke seo webteksten zorgen ervoor dat u beter gevonden wordt in Google. Jhinfo werkt met de beste tekstschrijvers voor de beste vindbaarheid en beste reclame uiting!

Website per maand

Wilt u wel bereikbaar zijn zonder opstartkosten te betalen? Wij maken voor u een moderne website naar uw wensen voor een vast bedrag per maand, dit kan al vanaf € 19,95 per maand!

Drukwerk

Onze specialisten begeleiden u op het gebied van drukwerk. Bij Jhinfo kun je drukwerk super eenvoudig online bestellen via onze drukwerkshop Printnu.nl