Met plezier sta ik, samen met mijn team, dagelijks voor uw klaar!

Wij zijn Jhinfo

Jhinfo is een jong en dynamisch bedrijf dat uitblinkt in full-service Creative Support. Zoekt u een nieuwe website? Een goed verkopende webshop?  Drukwerk nodig? Een sprankelende flyer ? Of wilt u een nieuwe huisstijl om uw bedrijfsidentiteit sterker te positioneren?

Wij zorgen voor een one-stop oplossing en bieden u webshops, websites en complete huisstijlen, inclusief een sprankelend logo. En dat alles voor een zeer betaalbare prijs en met een bijzonder snelle levertijd!

Wij leveren maatwerk, mede dankzij de strategische samenwerkingen die we aan zijn gegaan met professionals in aansluitende vakgebieden. Jhinfo werkt met korte lijnen: u hebt altijd een vast contactpersoon waardoor de communicatie snel, helder en oplossingsgericht verloopt.

In 2011 is Jhinfo opgericht door Jeroen Hendriksen, expert op het gebied van online media, webmarketing, websites en grafische vormgeving. Sinds 2011 is Jhinfo enorm gegroeid: inmiddels levert ons team full service creative support aan zzp’ers, ondernemers in het MKB, maar ook aan non-profit organisaties.

Wilt u meer weten over Jhinfo? Of bent u benieuwd naar ons aanbod voor uw onderneming?  Neem dan vandaag nog contact op! In een vrijblijvend gesprek laten wij u graag onze mogelijkheden zien.