Skip to content

Over Jhinfo

Hé jij daar! Ik ben Jeroen Hendriksen, de man achter Jhinfo, jouw go-to reclamebedrijf zowel online als offline. Bij mij draait alles om full-service Creative Support. Dus, ben je op zoek naar een knallende nieuwe website? Een webshop die de verkoopcijfers door het dak jaagt? Of misschien heb je dringend behoefte aan kwalitatief drukwerk of een flyer die sprankelt als een vuurwerkshow? Of wil je jouw bedrijfsidentiteit een flinke boost geven met een compleet nieuwe huisstijl?

Maak je geen zorgen, ik fix het allemaal voor je. Ik bied een alles-in-één oplossing waarbij ik jou voorzie van webshops, websites en complete huisstijlen. En natuurlijk mag een sprankelend logo niet ontbreken! En het beste van alles? Het is allemaal hartstikke betaalbaar en ik lever het ook nog eens razendsnel!

Bij Jhinfo houden we van efficiëntie. Geen gedoe met lange wachttijden en ingewikkelde communicatie. Als klant krijg je mij als jouw persoonlijke contactpersoon, waardoor we snel en duidelijk kunnen schakelen en samen tot oplossingen kunnen komen.

In 2011 heb ik Jhinfo opgericht en sindsdien zijn we flink gegroeid. Ik bied nu volledige creatieve ondersteuning aan zzp’ers, MKB-ondernemers, Evenementen, Festivals  en non-profit- en politieke organisaties.

Benieuwd naar Jhinfo? Of wil je weten wat ik voor jouw onderneming kan betekenen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met mij op! Ik laat je graag alle mogelijkheden zien tijdens een vrijblijvend gesprek. Grijp deze kans, want het gaat fantastisch worden!

Jeroen Hendriksen
Eigenaar Jhinfo

“Samen geven we jouw visie vleugels en je onderneming een sprankelende identiteit.”

Back To Top