Ga naar hoofdinhoud

Over Jhinfo

Jhinfo is een online en offline reclamebedrijf dat uitblinkt in full-service Creative Support. Zoekt u een nieuwe website? Een goed verkopende webshop? Drukwerk nodig? Een sprankelende flyer ? Of wilt u een nieuwe huisstijl om uw bedrijfsidentiteit sterker te positioneren?

Wij zorgen voor een one-stop oplossing en bieden u webshops, websites en complete huisstijlen, inclusief een sprankelend logo. En dat alles voor een zeer betaalbare prijs en met een snelle levertijd!

Jhinfo werkt met korte lijnen: u hebt altijd een vast contactpersoon waardoor de communicatie snel, helder en oplossingsgericht verloopt.

In 2011 is Jhinfo opgericht door Jeroen Hendriksen, expert op het gebied van online media, webmarketing, websites en grafische vormgeving. Sinds 2011 is Jhinfo enorm gegroeid: inmiddels levert Jhinfo full service creative support aan zzp’ers, ondernemers in het MKB, maar ook aan non-profit organisaties & Politieke organisatie’s.

Wilt u meer weten over Jhinfo? Of bent u benieuwd naar mijn aanbod voor uw  onderneming? Neem dan vandaag nog contact met mij op! In een vrijblijvend gesprek laten ik u graag de mogelijkheden zien.

Jeroen Hendriksen
Eigenaar Jhinfo

Samen met u komen wij tot een mooi eindresultaat, waarin uw huisstijl en reclame centraal staan!

Back To Top