Skip to content

Social Media Beheer

Doetinchems reclamebureau werkt nauw samen met klanten aan merkidentiteit.

Zichtbaar op Social Media

In deze tijd is social media het een van de middelen om meer van u en uw bedrijf te laten zien. Door gebruik te maken van social media platforms zoals LinkedIn, Intagram, Twitter  Snapchat en Facebook vergroot uw online aanwezigheid. U kunt bij Jhinfo terecht voor advies en ondersteuning in de inzet van social media binnen uw bedrijf.

Waarom?

U kunt niet zonder mond-tot-mond reclame om uw bedrijf te laten groeien. Het merendeel van de mensen vertrouwt minder op advertenties en informatie van een bedrijf zelf, maar gaat af of referentie van vrienden en familie. Via social media kunt u eenvoudig kennis delen en in gesprek raken met uw doelgroep. De combinatie van kennis delen en luisteren vergroot uw bereik en zorgt er uiteindelijk voor dat uw bedrijf groeit. U blijft in beeld bij uw klanten en bij uw netwerk. Hou de contacten warm, laat zien dat u betrokken bent.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Opzetten van uw social media profielen. Denk hierbij aan het aanmaken van uw Facebook pagina, Instagram of Twitter profiel. Uw updates plaatsen op de vooraf afgesproken social media platforms. Samen met u een social media strategie opstellen waarin we stilstaan bij uw doelgroep, uw doelstellingen en evaluatiemomenten inbouwen.  Wij kunnen tevens u social media profielen beheren voor een vast bedrag per maand!

Back To Top