G-Suite

Kleurrijk ontwerp van Doetinchems reclamebureau weerspiegelt creatieve identiteit.

Wat is G Suite?

G Suite is een cloudgebaseerd productpakket waarmee teams vanaf elk apparaat en op elke locatie kunnen communiceren, samenwerken en dingen gedaan kunnen krijgen. Het is makkelijk te configureren, te gebruiken en te beheren, zodat uw bedrijf zich kan richten op de zaken die echt belangrijk zijn.

Miljoenen organisaties wereldwijd vertrouwen op G Suite voor professionele e-mail, bestandsopslag, videovergaderingen, online agenda’s, documentbewerking en meer.

Hier volgen enkele kernpunten:

• Zakelijke e-mail voor uw domein
    Professioneel overkomen is belangrijk. Dat betekent dat u wilt kunnen communiceren als uwnaam@uwbedrijf.nl. De eenvoudige maar krachtige functies van Gmail helpen u aan uw merk te werken terwijl u tegelijkertijd efficiënter kunt werken.
  • Toegang vanaf elke locatie en elk apparaat
    Controleer uw e-mail, deel bestanden, bewerk documenten, doe mee aan videovergaderingen en meer op uw werk, thuis of onderweg. U kunt verdergaan waar u gebleven was op een computer, tablet of telefoon.
  • Bedrijfsbrede beheertools
    Dankzij de effectieve beheerinstellingen heeft u volledige controle over gebruikers, apparaten, beveiliging en meer. Uw gegevens zijn altijd van u. U kunt ze meenemen als u overstapt naar een andere oplossing.

Wij helpen met G Suite

Back To Top