Skip to content

Event support

Kleurrijk ontwerp van Doetinchems reclamebureau weerspiegelt creatieve identiteit.

Event Support

Ondanks de opkomst van het internet blijven evenementen ook nog een belangrijk onderdeel van uw marketingcampagne. Evenementen zijn de mogelijkheid bij uitstek om uw klanten/leveranciers in levende lijve te ontmoeten. Persoonlijkheid en betrokkenheid worden door veel bedrijven en leveranciers erg gewaardeerd. Mede daardoor zijn de evenementen anno 2023 erg populair; dit geldt voor zowel online als voor offline evenementen. Wij hebben onze pijlen gericht op de online en offline evenementen; wij hechten aan beide erg veel belang.

Jhinfo kunt u ondersteunen bij het opzetten en ontwikkelen van een marketingcampagne bij dergelijke evenementen. Samen met u zetten we een plan om waarmee we de zichtbaarheid van uw onderneming gaan vergroten. Dit plan heeft betrekking op zowel de online als op de offline media. Het is van groot belang dat deze twee elementen een goede samenwerking hebben.

Contact

Heeft u een groot evenement op de kalender staan waar u zich wil profileren? Neem direct contact met ons op zodat we een prachtig plan voor u op kunnen stellen. Met dit plan gaat u uw zichtbaarheid en naamsbekendheid naar een hoger niveau brengen!

Back To Top