Skip to content

Lezingen

Kleurrijk ontwerp van Doetinchems reclamebureau weerspiegelt creatieve identiteit.

Lezingen “De wereld in een stroomversnelling geraakt”

De afgelopen jaren is de wereld in een stroomversnelling geraakt. Alles dient in de hoogste versnelling te gebeuren. De consument is veeleisender geworden en de concurrentie staat ook niet stil. Het is dan ook voor elke onderneming van belang om continue op zoek te zijn naar verbeteringen. Deze verbeteringen kunnen voornamelijk op het online gedeelte behaald worden. Voor veel ondernemingen ligt hier nog een gouden kans te wachten. Jeroen Hendriksen neemt je in één van zijn lezingen mee in de wereld van online en offline marketing.

In de lezingen van Jeroen Hendriksen neemt hij u mee in de goede combinatie van online en offline marketing! Zowel online als offline marketing moeten goed met elkaar verbonden zijn.

Creativiteit

De lezingen en workshops worden voornamelijk gebruikt om u een andere manier van denken mee te geven. Creativiteit is anno 2024 belangrijker dan ooit! Tijdens de lezingen wordt uw ook bijgepraat over diverse ontwikkelingen. Jeroen Hendriksen neemt je mee op het gebied van Google, marketing, social media en webdesign. De ontwikkelingen staan nooit stil; het is daardoor voor elke onderneming belangrijk om met de tijd mee te gaan!

Back To Top