Skip to content

Blog

Een modern planbord maar dan Online

Samenwerken? Trello!

Een van de kenmerken van Trello is dat het heel makkelijk is om samen te werken met anderen. Of het nou om collega’s, je partner of wat vrienden gaat; Trello-borden bieden iedereen een gedeeld perspectief. Je kunt alles wat je nodig hebt en alle informatie op één plek bekijken. Als je wel eens met meerdere mensen aan een project werkt, dan kan het soms lastig zijn om overzicht te houden. Trello kan je daarbij helpen.

Wat is het?

Trello is een handige online tool die bedoeld is om projecten te managen. Er is een gratis versie en een betaalde. Trello heeft ook een app voor android of IOS.

Hoe werkt het?

Het idee van Trello is dat je met een soort Kaartenbord werkt. En op dat bord kun je vervolgens aparte ”borden” maken, bijvoorbeeld: ‘to-do’, ‘mee bezig’ en ‘gedaan/klaar’. De taken of activiteiten worden vervolgens in een van die borden geplaatst als aparte lijstjes.

Teamleden

Je kunt natuurlijk ook teamleden of klanten toevoegen. Je kunt daar dan bijvoorbeeld checklisten bij aanmaken, zodat je teamgenoten dit af kunnen vinken. Een van de kenmerken van Trello is dat het heel makkelijk is om samen te werken met anderen. Of het nou om collega’s, klanten of wat vrienden gaat. Trello kun je ook zeet goed gebruiken om social media plannen mee te maken. Wil je meer informatie over Trello of een korte Training? Boek vandaag nog een Koffiegesprek (1 uur voor € 35.-) en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!

Back To Top