Skip to content

Blog

Een vast nummer maar dan op je mobiel!

Als ondernemer wil je altijd bereikbaar zijn. Maar ben je onderweg, dan kun je niet de vaste telefoon aannemen. Een mobiel nummer is dan een oplossing. Het nadeel daarvan is dat klanten dan met meerdere nummers te maken hebben of dat je de vaste telefoon steeds door moet schakelen naar je mobiel. Samen met de jongens van Rinkel hebben wij de oplossing: vast na mobiel.

Altijd bereikbaar op je vaste nummer

Met vast na mobiel ben je altijd bereikbaar op je vaste nummer. Gesprekken worden automatisch naar je mobiele telefoon doorgeschakeld. Uitbellen kan via de app ook met je vaste nummer. Klanten zien dan het vaste nummer in hun dispay. Kun je het gesprek niet aannemen, dan wordt het doorgeschakeld naar de voicemail. Je kunt ook van te voren een boodschap inspreken, die de beller op dat moment te horen krijgt.

Handige opties

Elke onderneming heeft andere wensen en behoeften. Daarom kun je vast na mobiel instellen zoals je zelf wilt. Enkele handige opties zijn het instellen van openingstijden of een keuzemenu of het laten horen van een welkomstboodschap. Met openingstijden geef je aan gedurende welke tijden je bereikbaar bent. Buiten deze tijden krijgt de beller een vooraf ingesproken boodschap te horen. Je klanten krijgen desgewenst eerst een welkomstboodschap te horen als ze je bellen. Je kunt deze boodschap zelf inspreken of laten inspreken. Wil je bellers rechtstreeks naar de juiste persoon verwijzen? Maak dan gebruik van een keuzemenu.

Naast de genoemde opties, bied Rinkel nog veel meer mogelijkheden. En dat alles voor een voordelig tarief. Neem daarom snel een kijkje op de website van Rinkel en ontdek de voordelen van vast na mobiel.

Back To Top